Creative Commons ber om innspill til State of the Commons 2016

Bilde av Creative Commons, Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Siden 2014 har Creative Commons publisert en årlig «State of the Commons» rapport som sporer veksten av CC-lisensiert innhold på nettet. I fjor rapporterte vi en milepæl på 1 milliard CC-lisensiert verk i den digitale allmenningen.

I år er vi skiftende vårt fokus noe. Som en del av rapporten ønsker vi å tilby en meningsfull refleksjon ved å publisere noen korte historier knyttet til de virkelige skaperne rundt om i verden som arbeider i ulike medier og domener.

Creative Commons har derfor nå ute en «Call for submissions» som er åpen frem til 31. oktober hvor man kan sende inn informsjon et prosjekt, spesielt innhold eller skapere.

Har du eller din organisasjon et prosjekt dere ønsker å fortelle om så er dette en god mulighet!

Posted in Informasjon.